“เมอร์ซี่ ชนากานต์” (สาวน้อยวัย 15 ปี) ส่งซิงเกิ้ลใหม่ “ขี้เดียดคนมีความฮัก” 

 “เมอร์ซี่ ชนากานต์” (สาวน้อยวัย 15 ปี) ส่งซิงเกิ้ลใหม่ “ขี้เดียดคนมีความฮัก” 

เรื่องโดย:อริย์ธัช พรอัศวโยธิน

 แนะนำซิงเกิลใหม่ “ขี้เดียดคนมีความฮัก – เมอร์ซี่ ชนากานต์

           “เมอร์ซี่ ชนากานต์” (สาวน้อยวัย 15 ปี) ส่งซิงเกิ้ลใหม่ ขี้เดียดคนมีความฮัก” มาทายทัก คนโสด หัวใจเหงา ที่ได้แต่เฝ้ามองคนอื่น แบบอิจฉาลึกๆ อยู่ในใจ…. ในเดือนกุมภาพันธ์ ที่ใครๆ เขามีความรักเบ่งบานในหัวใจ… แต่ก็ไม่ใช่ทุกคนที่มีคนรัก… และไม่ใช่ทุกคนที่สมหวังในรัก… ซิงเกิล ขี้เดียดคนมีความฮัก” จึงส่งตรงมา ทายทัก คนเหงา ให้ได้ ขี้เดียดสุดใจ ความรู้สึก ที่ไม่คิดทำร้ายใคร… แค่รู้สึกอยู่ในใจของตัวเอง :((

           จากสาวน้อย ที่ทุกคนรู้จักในนาม เมอร์ซี่ อาร์สยาม มีผลงานเพลงฮิต เช่น ตะลุมตุมโบ๊ะ’ ‘นามีรู’ ‘แอบชอบเธอ’ และผลงานเพลงอื่นๆ ที่ปล่อยให้ทุกคนได้รับฟัง หลายวาระ และหลายโอกาส… เมื่อสิ้นสุด สัญญา กับสังกัดเดิม.. เธอ ก็เริ่มมุ่งมั่น ในการพัฒนาทักษะด้านดนตรี เป็นนักเรียน เปียโน สอบเกรดกับทรินีตี้ คอลเลจ ลอนดอน และ ยังคงเดินสายออกงาน เป็นศิลปินอิสระ อย่างต่อเนื่อง… ด้วยความที่เป็น ลูกครึ่ง เหนือ-อีสาน และชอบในผลงาน สไตล์ ลูกทุ่งอีสานอินดี้… ปีนี้ จึง อยากทำงานเพลง สไตล์นี้ ออกมาให้แฟนๆ ได้รับฟัง และหวังว่า จะได้รับการต้อนรับจากแฟนๆ เช่นเดิม…

เนื้อเพลง ขี้เดียดคนมีความฮัก 
          สิไปซื้อของ สิไปกินข้าว กะไปคนเดียวทุกมื้อ โทรศัพท์มือถือสองมื้อชาร์ตเทื่อหนึ่ง ย้อนบ่มีคนโทรหาบ่มีคนบอกฮักให้ซึ้ง วันๆพึ่งแต่เฟสบุ๊คพอบ่เหงาตาย ออกไปไสกะเห็นแต่คนมีคู่ หัวใจมันแห่งหดหู่บอกไผบ่ได้ ยามเห็นคนฮักกันมันพออยากสิไห้ เหมือนถูกหยิกหัวใจเฮ็ดให้หดหวย ***ความเหงาเข้ามาปกคลุม ป่านว่าเครือค่ายสี่จี ไปลี้อยู่ไสกะหนีบ่พ้น เห็นแต่คนฮักกัน
**Hook:ขี้เดียดเด้ขี้เดียดคนมีความฮัก บัดเฮาคือบ่รู้จักความฮักมันเป็นแนวได๋เกิดได้ใหญ่มาบ่เคยมีดอกคนรู้ใจ ต้องไปเรียนอยู่ไสจักสิได้ความฮักคือเพิ่น ขี้เดียดเด้ขี้เดียดคนมีความฮัก พออยากสิผลักสิแยกหมู่เจ้าออกจากกัน เห็นยามได๋กะอิจฉาเจ้ายามนั้น มื้อได๋สิฮอดวัน บุเพสิอาระวาด
บ่แม่นบ่หา บ่แม่นบ่พยายาม จอบซอมทุกยามที่ออกไปไส หามาตั้งดนจนข้อยนี้ท้อใจ จักสิไปหาอยู่ไสจั่งสิได้น้อความฮักมา

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

error: Content is protected !!